Η συγκίνηση της στιγμής,
η ανάμνηση μιας ζωής! ®


17 χρόνια | 1500+ μουσικοί | 100% επιτυχία
500 ζευγάρια & 60 διοργανωτές γάμου από 40 χώρες

Μελώδημα: Η συγκίνηση της στιγμής, η ανάμνηση μιας ζωής! (από το 2007)

Μελώδημα: Η συγκίνηση της στιγμής, η ανάμνηση μιας ζωής! (από το 2007)

Είχα από μικρός την ευκαιρία να συμμετάσχω ως χορωδός σε εκατοντάδες εκδηλώσεις σε 16 χώρες σε 3 ηπείρους. Όταν γνώρισα την Αγγελική, η μουσική ήταν η κοινή μας αγάπη και αφιερώναμε πολλές ώρες συζητώντας για τη μουσική ή παίζοντας και τραγουδώντας κλασικές άριες και παλιά ελληνικά τραγούδια. Και όταν αρχίσαμε να ονειρευόμαστε τον γάμο μας, η μουσική ήταν το κοινό μας όνειρο, ένα όνειρο που έγινε η ιδέα από την οποία το 2007 γεννήθηκε το Μελώδημα!

Δημιουργήσαμε το Μελώδημα από το μηδέν, ταυτόχρονα με τις σπουδές μας, χωρίς αρχικό κεφάλαιο και γνωριμίες, βασισμένοι μόνο στην αγάπη μας για τη μουσική, στις πολύπλευρες γνώσεις μας και στην εργατικότητά μας. Πρωτοπόροι στη διοργάνωση μουσικής γάμου (wedding music management) στην Ελλάδα σε μια εποχή που δεν υπήρχαν social media, γνωρίζαμε τους μουσικούς μας μέσω συστάσεων και τους αξιολογούσαμε στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Πολλοί μουσικοί και πολλά ζευγάρια μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό μας και το Μελώδημα γρήγορα εξελίχθηκε στο πλέον εξειδικευμένο εργαστήρι μουσικής γάμου στην Ελλάδα, με συμμετοχές σε γάμους από όλες τις ηπείρους, επώνυμους γάμους και δεξιώσεις με υψηλούς καλεσμένους. Φτάσαμε για γάμο μέχρι τις Βαλεαρίδες Νήσους και γίναμε viral όταν ένας πρίγκιπας χόρεψε μπροστά από την ορχήστρα μας.

Τα χορευτικά τσαλιμάκια της νύφης στο πατρικό της σπίτι, η ονειρική ατμόσφαιρα στη γαμήλια τελετή, η ζεστή αγκαλιά του ζευγαριού στον πρώτο χορό, τα χαμόγελα των φίλων της νύφης, τα πειράγματα των φίλων του γαμπρού, η χαρά της νύφης που ζει τον γάμο των ονείρων της, το καμάρι του πατέρα, η συγκίνηση της μητέρας, τα δάκρυα της γιαγιάς, τα όνειρα της μικρής αδελφής... Έχοντας ζήσει και εμείς αμέτρητες στιγμές συγκίνησης που μένουν για πάντα στις αναμνήσεις μας, εμπνευστήκαμε τη φράση που περιγράφει τι ακριβώς είναι το Μελώδημα: "Η συγκίνηση της στιγμής, η ανάμνηση μιας ζωής!"

Στέφανος Σουλδάτος, MEng, MBA, PhD (Καλλιτεχνικός Διευθυντής)

Στέφανος Σουλδάτος, MEng, MBA, PhD (Καλλιτεχνικός Διευθυντής)

Αγάπησε τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Πήρε Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής από τον Λυκούργο Αγγελόπουλο, παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με τον Ονούφριο Σώχο και τον Βασίλη Δήμα-Τσιριγώτη, σπούδασε κλασικό τραγούδι με την Αγγελική Σώχου, διδάχτηκε παραδοσιακά όργανα από διάφορους καθηγητές.

Μέλος της παιδικής χορωδίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών από μικρή ηλικία, εμφανίστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση σε ηλικία 10 ετών. Μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας από την ηλικία των 15 ετών, έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες συναυλίες βυζαντινής και σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, Δελφοί, Μητροπολιτικό μουσείο Νέας Υόρκης, Βοστώνη, Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Ελβετία, Ιταλία, Δανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρος, Εσθονία, Πολωνία, Τουρκία, Ρουμανία, κ.α.). Το 2008 η φωνή του ηχογραφήθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο στη Βοστώνη για να χρησιμοποιηθεί μαζί με φωνές από όλο τον κόσμο στην αρχιτεκτονική και ηχητική σχεδίαση συναυλιακού κέντρου.

Διπλωματούχος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το ALBA Graduate Business School και διδακτορικό σε Βάσεις Δεδομένων από το ΕΜΠ. Οι άριστες επιδόσεις του στην Πληροφορική και τη μουσική έχουν τιμηθεί με 11 υποτροφίες και βραβεία (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ίδρυμα Ωνάση, Θωμαΐδιο Ίδρυμα, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ίδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου, Ίδρυμα Βελούχι, Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου κλπ). Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Πληροφορικής ή Εμπειρογνώμονας σε ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα (Έρευνα ΕΜΠ, Κέντρο Ερευνών Δημόκριτος, Κέντρο Ερευνών Αθηνά, Υπουργείο Μεταφορών, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, κ.α.), και σήμερα εργάζεται σε ελληνική πολυεθνική εταιρία ως Υποδιευθυντής Έργων Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δημόσιων υπηρεσιών στο Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Αγγλία, την Πολωνία, τη Μολδαβία, την Κύπρο, κ.α.

Συγγραφέας του βιβλίου "Λυκούργος Αγγελόπουλος, Ο Δάσκαλος που ευεργετούσε κρυφά" (Εκδόσεις Εν Πλω), στο οποίο αποκαλύπτει πώς ο επί είκοσι πέντε χρόνια δάσκαλος και χοράρχης του Λυκούργος Αγγελόπουλος ευεργετούσε κρυφά δεκάδες μαθητές του, χωρίς ούτε οι ίδιοι να το καταλάβουν πριν τον θάνατό του, και πώς βοηθούσε τον καθένα ξεχωριστά να βρει το δικό του μονοπάτι στον χώρο της μουσικής. Πατέρας 2 παιδιών.

Αγγελική Βλασοπούλου, BLaw, MFinance (Καλλιτεχνικός Σύμβουλος)

Αγγελική Βλασοπούλου, BLaw, MFinance (Καλλιτεχνικός Σύμβουλος)

Μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον και ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική. Πήρε Πτυχίο Πιάνου από τη Σόφη Μουράτογλου, έκανε προχωρημένα μαθήματα αρμονίας με τον Δημήτρη Συκιά, παρακολούθησε σεμινάρια μπαρόκ και κλασικής μουσικής με τον Γεράσιμο Χοϊδά, μελέτησε και αγάπησε ιδιαίτερα την κλασική μουσική.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Τραπεζικό και Χρηματοπιστωτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος στην Εμπορική Τράπεζα και στο Εφετείο Αθηνών. Διετέλεσε Δικηγόρος Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Συμμετείχε με επιτυχία στο γραπτό πανελλήνιο διαγωνισμό συμβολαιογράφων του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 2018, καταλαμβάνοντας την 25η σειρά κατάταξης σε όλη την Ελλάδα, και πλέον είναι συμβολαιογράφος Ιλίου με έδρα την Πετρούπολη (www.aggelikivlasopoulou.gr) και μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Είναι η διαρκής έμπνευση και η ψυχή του μουσικού εργαστηρίου Μελώδημα. Παρακολουθεί την πορεία του από την ίδρυσή του και συμβάλλει όσο κανείς άλλος στην επιτυχία του με καλλιτεχνικές συμβουλές, αξιολόγηση μουσικών, επιλογή έργων, κ.α. Μαζί με τον Στέφανο συναναστρέφονται με μουσικούς από όλα τα μουσικά είδη και αναζητούν συνεχώς νέες ιδέες και νέους ήχους για γάμους και δεξιώσεις. Μητέρα 2 παιδιών.


Το Μελώδημα στο Facebook
Featured on the Wedding Chicks Featured on Chic and Stylish weddings Published on Glam Brides Official