Η συγκίνηση της στιγμής,
η ανάμνηση μιας ζωής! ®


16 χρόνια | 1500+ μουσικοί | 100% επιτυχία
450 ζευγάρια από 40 χώρες

Μελώδημα: Η συγκίνηση της στιγμής, η ανάμνηση μιας ζωής!

Μελώδημα: Η συγκίνηση της στιγμής, η ανάμνηση μιας ζωής!

Τα χορευτικά τσαλιμάκια της νύφης στο πατρικό σπίτι, η ονειρική ατμόσφαιρα στη γαμήλια τελετή, η ζεστή αγκαλιά των νεονύμφων στον πρώτο χορό, τα χαμόγελα των φίλων της νύφης, τα πειράγματα των φίλων του γαμπρού, τα όνειρα της μικρής αδελφής, η συγκίνηση των γονιών, η χαρά της νύφης που ζει το γάμο των ονείρων της! Το Μελώδημα είναι όλες αυτές οι συγκινήσεις και οι αναμνήσεις!

Μελώδημα (από το 2007)
Είχα από πολύ μικρός την ευκαιρία να συμμετάσχω σε εκατοντάδες συναυλίες βυζαντινής και σύγχρονης μουσικής σε περισσότερες από 15 χώρες. Σε όλες αυτές τις συναυλίες με εντυπωσίαζε η διοργάνωση και φρόντιζα πάντα να παρακολουθώ τις συζητήσεις των διοργανωτών με το μαέστρο, κάνοντας κάποιες φορές και το διερμηνέα.
Όταν γνώρισα την Αγγελική, συζητούσαμε για ώρες σχετικά με τη μουσική και συχνά με συνόδευε με το πιάνο σε κλασικές άριες ή τραγουδούσαμε μαζί παλιά ελληνικά τραγούδια. Και όταν αρχίσαμε να ονειρευόμαστε το γάμο μας, η μουσική βρισκόταν πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων και των ονείρων μας.
Το όνειρο έγινε ιδέα και η ιδέα έγινε πραγματικότητα το 2007. Δημιουργήσαμε το Μελώδημα από το μηδέν, χωρίς αρχικό κεφάλαιο και γνωριμίες, βασισμένοι μόνο στην αγάπη μας για τη μουσική, στις πολύπλευρες γνώσεις μας και στην εργατικότητά μας. Γνωρίσαμε και αξιολογήσαμε χιλιάδες μουσικούς και επιλέξαμε τους καλύτερους από κάθε είδος.
Το όνομα "Μελώδημα" προέρχεται από την πρώτη λέξη στον τίτλο του πρώτου μου μουσικού βιβλίου, το οποίο ήταν δώρο από το δάσκαλό μου. Το μάτι μου έπεσε στο βιβλίο αυτό τη στιγμή που συζητούσαμε στο τηλέφωνο πως θα το ονομάσουμε. Η λέξη "μελώδημα" είναι η αρχαία ελληνική λέξη για τη μελωδία (μέλος + ωδή = τμήμα + τραγούδι) και περιγράφει πως ένα τραγούδι δημιουργείται βάζοντας μουσικά τμήματα-νότες στη σειρά.
Παρασύραμε με τον ενθουσιασμό μας πολλά ζευγάρια και το Μελώδημα εξελίχθηκε στο πλέον εξειδικευμένο εργαστήρι μουσικής γάμου στην Ελλάδα, με συμμετοχές σε γάμους από όλες τις ηπείρους, επώνυμους γάμους και VIP δεξιώσεις με υψηλούς καλεσμένους. Ζούμε αμέτρητες στιγμές συγκίνησης που μένουν για πάντα στις αναμνήσεις μας, όπως εξάλλου δηλώνει και η φράση που μόνοι μας εμπνευστήκαμε: Η συγκίνηση της στιγμής, η ανάμνηση μιας ζωής!

Στέφανος Σουλδάτος, MEng, MBA, PhD (Καλλιτεχνικός Διευθυντής)

Στέφανος Σουλδάτος, MEng, MBA, PhD (Καλλιτεχνικός Διευθυντής)

Γεννήθηκε το 1979 και αγάπησε τη μουσική από πολύ μικρός. Πήρε Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής από το Λυκούργο Αγγελόπουλο, παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με τον Ονούφριο Σώχο και τον Βασίλη Δήμα-Τσιριγώτη, σπούδασε κλασικό τραγούδι με την Αγγελική Σώχου, διδάχτηκε παραδοσιακά όργανα από διάφορους καθηγητές.

Μέλος της παιδικής χορωδίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών από μικρή ηλικία, εμφανίστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση σε ηλικία 10 ετών. Μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας από την ηλικία των 15 ετών, έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες συναυλίες βυζαντινής και σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, Δελφοί, Μητροπολιτικό μουσείο Νέας Υόρκης, Βοστώνη, Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Ελβετία, Ιταλία, Δανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρος, Εσθονία, Πολωνία, Τουρκία, Ρουμανία, κ.α.). Το 2008 η φωνή του ηχογραφήθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο στη Βοστώνη για να χρησιμοποιηθεί μαζί με φωνές από όλο τον κόσμο στην αρχιτεκτονική και ηχητική σχεδίαση συναυλιακού κέντρου. Ανέλαβε καθήκοντα Πρωτοψάλτη σε ναό της Αθήνας σε ηλικία 18 ετών και σήμερα είναι αριστερός ψάλτης του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Κάτω Πατησίων. Πατέρας 2 παιδιών.

Διπλωματούχος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το ALBA Graduate Business School και διδακτορικό σε Βάσεις Δεδομένων από το ΕΜΠ. Οι άριστες επιδόσεις του στην Πληροφορική και τη μουσική έχουν τιμηθεί με υποτροφίες και βραβεία (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ίδρυμα Ωνάση, Θωμαΐδιο Ίδρυμα, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ίδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου, Ίδρυμα Βελούχι, Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου, Λυκούργος Αγγελόπουλος). Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Πληροφορικής ή Εμπειρογνώμονας σε ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα (Έρευνα ΕΜΠ, Κέντρο Ερευνών Δημόκριτος, Κέντρο Ερευνών Αθηνά, Υπουργείο Μεταφορών, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, κ.α.), και σήμερα εργάζεται σε ελληνική πολυεθνική εταιρία ως Υποδιευθυντής Έργων Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δημόσιων υπηρεσιών στο Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Αγγλία, την Πολωνία, τη Μολδαβία, την Κύπρο, κ.α.

Αγγελική Βλασοπούλου, BLaw, MFinance (Καλλιτεχνικός Σύμβουλος)

Αγγελική Βλασοπούλου, BLaw, MFinance (Καλλιτεχνικός Σύμβουλος)

Μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον και ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική. Πήρε Πτυχίο Πιάνου από τη Σόφη Μουράτογλου, έκανε προχωρημένα μαθήματα αρμονίας με το Δημήτρη Συκιά, παρακολούθησε σεμινάρια μπαρόκ και κλασικής μουσικής με το Γεράσιμο Χοϊδά, μελέτησε και αγάπησε ιδιαίτερα την κλασική μουσική.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Τραπεζικό και Χρηματοπιστωτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος στην Εμπορική Τράπεζα και στο Εφετείο Αθηνών για 1,5 χρόνο. Διετέλεσε Δικηγόρος Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για 8 χρόνια. Συμμετείχε με επιτυχία στο γραπτό πανελλήνιο διαγωνισμό συμβολαιογράφων του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 2018, καταλαμβάνοντας την 25η σειρά κατάταξης σε όλη την Ελλάδα. Είναι συμβολαιογράφος (www.aggelikivlasopoulou.gr) και μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Είναι η διαρκής έμπνευση και η ψυχή του μουσικού εργαστηρίου Μελώδημα. Παρακολουθεί την πορεία του από την ίδρυσή του και συμβάλλει όσο κανείς άλλος στην επιτυχία του με καλλιτεχνικές συμβουλές, αξιολόγηση μουσικών, επιλογή έργων, κ.α. Με το Στέφανο συναναστρέφονται με μουσικούς από όλα τα μουσικά είδη και αναζητούν συνεχώς νέες ιδέες και νέους ήχους για γάμους και δεξιώσεις. Μητέρα 2 παιδιών.


Το Μελώδημα στο Facebook
Featured on the Wedding Chicks Featured on Chic and Stylish weddings Published on Glam Brides Official