Η συγκίνηση της στιγμής,
η ανάμνηση μιας ζωής! ®


16 χρόνια | 1500+ μουσικοί | 100% επιτυχία
450 ζευγάρια από 40 χώρες
Ζευγάρια από όλο τον πλανήτη έχουν εμπιστευθεί το Μελώδημα για τη μουσική του γάμου τους στην Ελλάδα. Ο χάρτης δείχνει τις χώρες διαμονής των ζευγαριών που έχουμε παντρέψει.

Έχουμε φτάσει για γάμο μέχρι τις Βαλεαρίδες Νήσους και έχουμε συμμετάσχει σε πολλούς γάμους επωνύμων. Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικούς όμορφους γάμους. Περισσότερους γάμους θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

Γάμος στις Βαλεαρίδες νήσους (Ισπανία)

Γάμος στις Βαλεαρίδες νήσους (Ισπανία)

Γαμπρός: "Στέφανε, είμαι Άραβας, είσαι Έλληνας. Ο επαγγελματισμός σου ξεπερνά τις κουλτούρες μας!"

Νύφη: "Ήσασταν όλοι φανταστικοί και παίξατε πολύ σημαντικό ρόλο στο να γίνει ο γάμος μας τέλειος! Δε θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς!"

Με 3 υπηρεσίες συμμετείχαμε σε γάμο Ελληνο-Αγγλίδας με Παλαιστινο-Αιγύπτιο στη μαγευτική Μινόρκα, ένα ρομαντικό νησί στις Βαλεαρίδες νήσους της Ισπανίας, δίπλα στην εξωτική Μαγιόρκα και την κοσμοπολίτικη Ίμπιζα. Υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους με αραβική ορχήστρα, τραγουδήσαμε το "Σήμερα γάμος γίνεται" κατά την είσοδο της νύφης, συνεχίσαμε με αραβική μουσική μετά την τελετή. Η λαϊκή μας ορχήστρα έπαιξε ελληνική μουσική κατά τη διάρκεια του ποτού. Συνοδεύσαμε το ζευγάρι με παλαιστινιακό ζάφφε, κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους. Παίξαμε αραβική μουσική κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Επώνυμος αιγυπτιο-βραζιλιάνικος γάμος στη Μύκονο

Επώνυμος αιγυπτιο-βραζιλιάνικος γάμος στη Μύκονο

Γαμπρός: "Στέφανε, κάνεις πολύ καλή δουλειά! Θα πρέπει να νιώθεις περήφανος!"

Κλασική ορχήστρα με 8 κορυφαίους μουσικούς έπαιξε μουσική κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής Αιγύπτιου επιχειρηματία με κορυφαίο τοπ μόντελ της Victoria's secret από τη Βραζιλία. Στο γάμο αναφέρθηκαν εκτενώς τα διεθνή ΜΜΕ.

Το ζεϊμπέκικο του πρίγκιπα στις Σπέτσες

Το ζεϊμπέκικο του πρίγκιπα στις Σπέτσες

Στη βάπτιση του γιου γνωστής σχεδιάστριας μόδας, το γλέντι απογειώθηκε όταν παρευρισκόμενος πρίγκιπας σηκώθηκε να χορέψει την ώρα που η ορχήστρα έπαιζε το αγαπημένο του τραγούδι. Καλεσμένη δημοσιογράφος δημοσίευσε βίντεο από τον χορό του πρίγκιπα στη σελίδα της, δίνοντας μεγάλη δημοσιότητα στη στιγμή.

Επώνυμος γάμος της Μις Τουρισμός

Επώνυμος γάμος της Μις Τουρισμός

Στο γάμο της Μις Τουρισμός παίξαμε νησιώτικη μουσική με βιολί και λαούτο πριν και μετά το γάμο. Έξι χρόνια πριν είχαμε επιλέξει τζαζ μπάντα για τα εγκαίνια υποκαταστήματος της οικογενειακής επιχείρησης του γαμπρού.

Πασχαλινό γλέντι στην τηλεόραση του Alpha (Πάσχα 2016)

Πασχαλινό γλέντι στην τηλεόραση του Alpha (Πάσχα 2016)

Η παραδοσιακή μας ορχήστρα ανέλαβε το πασχαλινό γλέντι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πλαισιώσαμε μουσικά το πρώτο μισό της εκπομπής, ενώ στο δεύτερο μισό εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Παίξαμε πασχαλινά και παραδοσιακά τραγούδια από την Πελοπόννησο, τη Θράκη και τις Κυκλάδες, σε συνεργασία με 3 χορευτικούς συλλόγους. Στο γλέντι που στήσαμε χόρεψαν όλοι οι επώνυμοι συντελεστές και καλεσμένοι της εκπομπής: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έλλη Κοκκίνου, Λάουρα Νάργες, Ελένη Τσολάκη, κ.α.

Μετά το γλέντι, ο Στέφανος Σουλδάτος μίλησε στον αέρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το Μελώδημα.

Επώνυμος ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο (Costa Navarino)

Επώνυμος ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο (Costa Navarino)

Επώνυμος γάμος με 14μελή ορχήστρα κλασικής μουσικής αποτελούμενη από κορυφαίους μουσικούς με συμμετοχές σε μεγάλες ορχήστρες της Ελλάδας και του εξωτερικού, υπό τη διεύθυνση γνωστού μαέστρου. Παρουσιάσαμε γνωστά έργα βαλς και τάνγκο των Mozart, Strauss, Tschaikovsky, Shostakovitch, Gardel, Rodriguez και Cortes, τα οποία είχαμε μεταγράψει για τη συγκεκριμένη ορχήστρα. Κλείσαμε την εμφάνισή μας με το παγκοσμίως γνωστό Συρτάκι του Θεοδωράκη από την ταινία 'Zorba the Greek'. Στον παραμυθένιο ελληνοτουρκικό γάμο έχουν αναφερθεί επανειλημμένα τα ελληνικά και τούρκικα ΜΜΕ.

Το τραγούδι μας: Μαργαρίτα και Ηλίας

Το τραγούδι μας: Μαργαρίτα και Ηλίας

Ο Ηλίας είχε κάνει πολλές εκπλήξεις στη Μαργαρίτα στο παρελθόν, αλλά η Μαργαρίτα δεν είχε καταφέρει ποτέ ως τώρα να του κάνει μια πετυχημένη έκπληξη. Ποτέ ως τώρα! Ήταν λοιπόν αποφασισμένη να του κάνει μια αξέχαστη έκπληξη για να πατσίσει μαζί του για μια ζωή. Επικοινώνησε με το Στέφανο Σουλδάτο και αφού συζήτησαν διάφορες ιδέες, του ανέθεσε να γράψει ένα τραγούδι για τον πρώτο χορό του γάμου, με στίχους βασισμένους στην ιστορία τους.

Λίγες μέρες μετά ο Στέφανος έλαβε από τη Μαργαρίτα πληροφορίες για τη ζωή του ζευγαριού, για τη γνωριμία τους, για το πρώτο τους ραντεβού, για τον τρόπο που την κρατούσε από το χέρι την πρώτη φορά που πήγαν για πατινάζ, για την προστατευτική του διάθεση, για τα ταξίδια τους, για τις εκπλήξεις που της έχει κάνει, για τη δύσκολη απόφασή της να πάει να ζήσει μαζί του στο Κονγκό. Ο Στέφανος διάβασε το κείμενο της Μαργαρίτας και άρχισε να γράφει στίχους.

Τη μέρα του γάμου, όταν ξεκίνησε το τραγούδι του πρώτου χορού, ο Ηλίας κατάλαβε ότι δεν ήταν το τραγούδι που είχαν επιλέξει, αλλά η Μαργαρίτα τον παρότρυνε να συνεχίσουν να χορεύουν. Όταν μπήκαν τα λόγια και η Μαργαρίτα άρχισε να τραγουδάει μαζί με την τραγουδίστρια που ακουγόταν από τα ηχεία, είδε ότι η Μαργαρίτα ήξερε το τραγούδι, ενώ αυτός που μεγάλωσε στην Αφρική δεν το είχε ξανακούσει.

Ακούγοντας στην πρώτη στροφή την αναφορά στο Κονγκό, αναρωτήθηκε που βρήκε ο DJ τραγούδι για το Κονγκό και κοίταξε με απορία προς το μέρος του (δείτε την παραξενεμένη έκφραση του στο βίντεο της υπηρεσίας "Το τραγούδι μας"). Όταν άκουσε την ημερομηνία του πρώτου τους ραντεβού, άρχισε σιγά σιγά να συνειδητοποιεί ότι το τραγούδι είχε γραφτεί για αυτούς. Ακόμα όμως δεν είχε καταλάβει ποια ήταν η τραγουδίστρια που ακουγόταν από τα ηχεία. Μέχρι που άκουσε το όνομά του στο ρεφρέν, τραγουδισμένο με τόση αγάπη που μόνο η νύφη θα μπορούσε να το έχει πει!

Γάμος Ελληνοαμερικάνου και Εσθονής-μοντέλου με 12 καλλιτέχνες στις Σπέτσες

Γάμος Ελληνοαμερικάνου και Εσθονής-μοντέλου με 12 καλλιτέχνες στις Σπέτσες

Με 12 καλλιτέχνες, αναλάβαμε τη ζωντανή μουσική και το χορό σε γάμο Ελληνοαμερικάνου με Εσθονή, με επώνυμους καλεσμένους από 25 χώρες και 14 Πολιτείες της Αμερικής, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος δε μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω άλλων υποχρεώσεων. Ο ελληνικής καταγωγής γαμπρός έχει επιχειρηματική δραστηριότητα και φιλανθρωπική δράση σε πολλές χώρες. Η Εσθονικής καταγωγής νύφη είναι μοντέλο σε μεγάλο ιταλικό πρακτορείο μοντέλων με παγκόσμια παρουσία.

Και οι δύο λατρεύουν την Ελλάδα, τον ελληνικό πολιτισμό και τις ελληνικές παραδόσεις. Επέλεξαν για το γάμο τους τις Σπέτσες και ήθελαν ο γάμος τους να έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Επέλεξαν ελληνική ορχήστρα για την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης και για την είσοδο της νύφης στην εκκλησία. Λόγω της καταγωγής του γαμπρού από την Κορινθία, κοντά στο χωριό της μητέρας μου, τους πρότεινα ένα σχήμα με λαούτο-τραγουδιστή, βιολί και κλαρίνο. Παράλληλα τους πρότεινα να βάλουμε χορευτές στη δεξίωση. Οι χορευτές μας χόρεψαν με το ζευγάρι και τους καλεσμένους και όλοι εντυπωσιάστηκαν όταν η νύφη χόρεψε ζεϊμπέκικο!

Κατά την επικοινωνία μας σχετικά με την ελληνική μουσική του γάμου, το ζευγάρι με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε να επιλέξω μπάντα με διεθνές ρεπερτόριο και να συντονίσω τη ζωντανή μουσική στη δεξίωση.

Παλαιστινιακό ζάφφε σε γάμο τηλεοπτικού παραγωγού

Παλαιστινιακό ζάφφε σε γάμο τηλεοπτικού παραγωγού

"Στέφανε, είχες πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι σήμερα!"

Αμερικανο-Παλαιστίνιος τηλεοπτικός παραγωγός του καναλιού NBC NEWS επικοινώνησε μαζί μου περίπου ένα χρόνο πριν το γάμο και μου ζήτησε να διοργανώσω παλαιστινιακό ζάφφε για το γάμο του. Δε μπορούσε να βρει κάποια σχετική υπηρεσία στην Ευρώπη, αλλά βλέποντας το βίντεο μας με το λιβανέζικο ζάφφε θεώρησε ότι μπορούμε να το αναλάβουμε, προσεγγίζοντας με σεβασμό τις παραδόσεις της χώρας καταγωγής του. Ο γάμος έγινε στη Νάξο, όπου η νύφη είχε ζήσει παλιότερα με τη μητέρα της που έκανε αρχαιολογικές ανασκαφές στο νησί.

Δράττοντας την ευκαιρία να φτιάξουμε την πρώτη αυθεντική ομάδα παλαιστινιακού ζάφφε στην Ευρώπη, μελέτησα τις ιδιαιτερότητες των παλαιστινιακών εθίμων του γάμου και εντόπισα ομοιότητες και διαφορές με τα έθιμα άλλων αραβικών χωρών. Παρατήρησα ότι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αραβικές χώρες, στην Παλαιστίνη χρησιμοποιείται όργανο βρετανικής προέλευσης και διαβάζοντας την ιστορία της Παλαιστίνης κατάλαβα ότι πρόκειται για νεοεισερχόμενο νεωτερισμό που σχετίζεται με την 30ετή βρετανική κατοχή του προηγούμενου αιώνα. Προτίμησα να ακολουθήσω την προ του 1917 εκδοχή, ώστε το πρώτο μας παλαιστινιακό ζάφφε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις παραδόσεις της Παλαιστίνης. Στο μέλλον πάντως θα πειραματιστούμε και με διαφορετικές εκδοχές του εθίμου.

Το ζευγάρι έμεινε άφωνο με την ποιότητα της δουλειάς μας. Ενώ συνήθως το ζάφφε περιλαμβάνει 2 σετ των 10-15 λεπτών, ο γαμπρός χόρεψε για περισσότερο από 1 ώρα. Μάλιστα τηλεφώνησε σε έναν Άραβα φίλο του που δε μπόρεσε να έρθει στο γάμο και του είπε με πολύ ενθουσιασμό: "Φίλε, κάνουμε αληθινό παλαιστινιακό ζάφφε εδώ. Μπορείς να το πιστέψεις;"

Ελβετικός γάμος με 11 καλλιτέχνες στο Grand Resort Lagonissi

Ελβετικός γάμος με 11 καλλιτέχνες στο Grand Resort Lagonissi

"Όλα ήταν καταπληκτικά χάρη σε εσένα, Στέφανε! Η μουσική συνέβαλε πολύ στην επιτυχία του γάμου μας. Ήταν μαγικά. Σε ευχαριστούμε!

Ήταν εκπληκτικά!!! Όλοι οι καλεσμένοι μας μας είπαν ότι ήταν ο καλύτερος γάμος που έχουν πάει ποτέ! Πήραμε περισσότερα από όσα περιμέναμε. Οι μουσικοί στην παραλία: τέλειοι!!! Η ελληνική μπάντα: τέλεια!!! Οι χορευτές ήταν πολύ εντυπωσιακοί. Οι επισκέπτες ήταν εντυπωσιασμένοι. Τους παρακολούθησαν με μεγάλο σεβασμό. Ήταν μαγευτικοί! Η Party Band ήταν εκπληκτική! Όλοι λένε καλά λόγια. Μας έκαναν να αισθανόμαστε τόσο χαρούμενοι! Για πολλούς ανθρώπους ήταν η καλύτερη ζωντανή μπάντα που έχουν δει. Τον DJ, τον αγαπάμε!!! Και για τη μουσική του, αλλά και για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του. Αισθανθήκαμε ότι ήταν σαν φίλος στο γάμο μας, πολύ ευγενικός. Προσπάθησε να καταλάβει τις ανάγκες μας. Ο συνδυασμός του DJ με το τουμπερλέκι ήταν φοβερός."
(μεταφρασμένα από τα Αγγλικά)

Γάμος Αμερικανο-Σλοβάκας με Αγγλο-Ισραηλινό στην Πάρο

Γάμος Αμερικανο-Σλοβάκας με Αγγλο-Ισραηλινό στην Πάρο

Αναλάβαμε τη ζωντανή μουσική σε γάμο Αμερικανο-Σλοβάκας με Αγγλο-Ισραηλινό από την Αγγλία, με εβραϊκά τραγούδια στο χώρο της τελετής και μπάντα με διεθνή ποπ μουσική στη δεξίωση.

Ελληνική βραδιά στο Ζάππειο

Ελληνική βραδιά στο Ζάππειο

Με 14 καλλιτέχνες αναλάβαμε την καλλιτεχνική επιμέλεια σε ελληνική βραδιά στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Αθήνας. Η λαϊκή μας ορχήστρα άνοιξε τη δεξίωση με τους Χαρταετούς του Θεοδωράκη και έπαιξε παλιά και νέα ελαφρολαϊκά και έντεχνα τραγούδια κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Συνεχίσαμε με χορευτική μουσική τη στιγμή που το χορευτικό μας παρουσίαζε ελληνικούς λαϊκούς χορούς με συνοδεία παγκοσμίως γνωστών τραγουδιών, ξεκινώντας με χασάπικο με το τραγούδι "Τα παιδιά του Πειραιά" από την ταινία "Ποτέ την Κυριακή" με τη Μελίνα Μερκούρη. Ολοκληρώσαμε την χορευτική ενότητα με συρτάκι με τη μουσική του Ζορμπά από την ταινία Zorba the Greek με τον Άντονυ Κουίν. Καλεσμένοι από όλο τον κόσμο χόρεψαν μαζί μας χασαποσέρβικο, ζεϊμπέκικο και τσιφτετέλι.

Έκπληξη και αντι-έκπληξη στις Σπέτσες

Έκπληξη και αντι-έκπληξη στις Σπέτσες

Μου τηλεφώνησε αρχικά ο γαμπρός τρεις μέρες πριν το γάμο και μου ζήτησε να οργανώσω μια έκπληξη με παραδοσιακά όργανα για τη νύφη τη μέρα του γάμου τους. Την επόμενη μέρα, η νύφη κατάλαβε από το ύφος του ότι κάτι ετοιμάζει, έψαξε και έμαθε. Με πήρε και αυτή τηλέφωνο και μου ζήτησε να οργανώσω μια αντι-έκπληξη για το γαμπρό.

Φτάσαμε στις Σπέτσες και όταν τα όργανα εμφανίστηκαν στο δωμάτιο της νύφης, η νύφη προσποιήθηκε ότι δεν το περίμενε! Τη συνοδεύσαμε ως την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, παίζοντας το παραδοσιακό τραγούδι "Σήμερα γάμος γίνεται", όπως είχαμε συμφωνήσει με το γαμπρό. Λίγα μέτρα πριν το γαμπρό, η νύφη σταμάτησε.

Τα παραδοσιακά όργανα άρχισαν να παίζουν το έντεχνο τραγούδι "Η επιμονή σου" και η νύφη άρχισε να τραγουδάει: "Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε σένα, κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει, είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου, μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει"!

Λιβανέζικος γάμος με ζάφφε-έκπληξη για το γαμπρό

Λιβανέζικος γάμος με ζάφφε-έκπληξη για το γαμπρό

Είναι πολύ συνηθισμένο να κάνει εκπλήξεις ο γαμπρός στη νύφη, αλλά σπάνιο να κάνει έκπληξη η νύφη στο γαμπρό. Το Λιβανέζικης καταγωγής ζευγάρι μένει στο Ντουμπάι, αλλά δεδομένου ότι είχαν καλεσμένους και από την Ευρώπη και από τη Μέση Ανατολή, επέλεξαν για το γάμο τους την Ελλάδα που βρίσκεται στη μέση.

Κατά το Λιβανέζικο έθιμο, η νύφη και ο γαμπρός μπαίνουν στο χώρο της δεξίωσης με συνοδεία κρουστών. Αντί για αυτό, ο γαμπρός είχε κανονίσει να βάλει μουσική ο DJ κατά την είσοδό τους, αλλά η νύφη είχε άλλα σχέδια. Οργάνωσε μια έκπληξη με 6 νταούλια που ξεσήκωσε τόσο το γαμπρό όσο και τους καλεσμένους!

Ελληνοαμερικάνικος γάμος στη Σαντορίνη

Ελληνοαμερικάνικος γάμος στη Σαντορίνη

Νύφη: "Ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ! Όλοι διασκέδασαν με την ελληνική ορχήστρα. Μας άρεσε η ποικιλία στη μουσική και που όλα ήταν ρυθμικά και ξεσηκωτικά. Μας άρεσε επίσης που οι μουσικοί έκαναν τον κόσμο να συμμετάσχει, κάτι που βοήθησε να διασκεδάσουν και αυτοί που δεν ήξεραν να χορεύουν ελληνικούς χορούς!"

Η Μαρία και ο Βασίλης από την Πενσυλβάνια διατηρούν τις ελληνικές παραδόσεις που έμαθαν από τους γονείς τους. Μιλούν ελληνικά και γνωρίστηκαν σε αθλητικούς αγώνες της ελληνικής κοινότητας (GOYA). Ο Βασίλης ήταν προπονητής και η Μαρία πήγε να παρακολουθήσει τον αδελφό της που έπαιζε μπάσκετ.

Επέλεξαν τη Σαντορίνη για το γάμο τους. Παντρεύτηκαν στον καθεδρικό ναό της Σαντορίνης, όπου η Μαρία έφτασε με συνοδεία βιολιού και κιθάρας, υπό τον ήχο του παραδοσιακού τραγουδιού γάμου "Σήμερα γάμος γίνεται". Στο γαμήλιο γλέντι, η λαϊκή ορχήστρα μας έπαιξε παραδοσιακή και λαϊκή μουσική.

Αμερικάνικος γάμος με τζαζ μουσική στη Μονεμβασιά

Αμερικάνικος γάμος με τζαζ μουσική στη Μονεμβασιά

"It was quite the amazing event and people can't stop telling me how amazing the music was. I am so glad that I found Melodima in my google searching. Keep up the good work and I cannot wait to relive the night through the video. All the best, Amanda"

Η Jazz & Soul band μας συμμετείχε στη γαμήλια δεξίωση της Amanda και του Kris από την Αμερική στη Μονεμβασιά. Για τον πρώτο χορό του ζευγαριού παίξαμε το "Dream a Little Dream of Me" (Ella Fitzgerald & Louis Armstrong). Για το χορό της νύφης με τον πατέρα της παίξαμε το "That's Amore" (Dean Martin). Για το χορό του γαμπρού με τη μητέρα του παίξαμε το "Into the mystic" (Van Morrison). Νωρίτερα σόλο πιανίστας έπαιξε κατά τη διάρκεια του ποτού υποδοχής στο μπαρ της πισίνας.

Αραβικό ζάφφε στη Βάρκιζα

Αραβικό ζάφφε στη Βάρκιζα

Με αραβική ορχήστρα και αραβικό ζάφφε πλαισιώσαμε γάμο στη Βάρκιζα. Η αραβική μας ορχήστρα έπαιξε οργανική κλασική αραβική μουσική πριν την τελετή και κατά τη διάρκεια του ποτού μετά την τελετή. Στη συνέχεια οργανώσαμε ένα αυθεντικό αραβικό ζάφφε με αραβικές στολές και όργανα για να μεταφέρουμε το ζευγάρι μετά μουσικής από το χώρο της τελετής στο χώρο της δεξίωσης. Η αραβική ορχήστρα μας έπαιξε απαλή αραβική μουσική κατά τη διάρκεια του φαγητού, ενώ η ομάδα ζάφφε ξεκίνησε το χορό με έντονους χορευτικούς ρυθμούς.

Ρώσικη πρόταση γάμου με ροκ μουσική στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Ρώσικη πρόταση γάμου με ροκ μουσική στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Μια συγκινητική πρόταση γάμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν τη συγκεκριμένη μέρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Η Anna έφτασε στην Ελλάδα λίγες μέρες νωρίτερα και περίμενε την άφιξη του Alexey από τη Ρωσία. Ο Alexey όμως αργούσε να εμφανιστεί, καθώς μια ολόκληρη επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη. Εντοπίσαμε την Anna στην αίθουσα αφίξεων από μια πρόσφατη φωτογραφία. Ακούστηκε από τα ηχεία το αγαπημένο τραγούδι του ζευγαριού, το "November rain" των Guns N' Roses. Στο τέλος της εισαγωγής του τραγουδιού, χαμήλωσε η μουσική και εμφανίστηκε ο Alexey με τη συνοδεία δυο ροκ μουσικών που έπαιζαν το ίδιο τραγούδι. Πλησίασε την Anna, της προσέφερε ένα δακτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου. Η απάντηση της Anna προκάλεσε το χειροκρότημα όλων στις Αφίξεις του αεροδρομίου.

Επώνυμος γάμος στο Πόρτο Χέλι

Επώνυμος γάμος στο Πόρτο Χέλι

Δυο κορυφαίοι νέοι πιανίστες με διακρίσεις ερμήνευσαν γνωστά έργα σε δυο πιάνα Steinway. Κατά την υποδοχή των καλεσμένων παίξαμε έργα Ελλήνων συνθετών (Χατζηδάκης, Πλέσσας, Καραΐνδρου, Ρεμπούτσικα). Στο ποτό μετά το γάμο παίξαμε ορχηστρικά έργα Ελλήνων συνθετών (Yanni, Παπαθανασίου, Σπανουδάκης). Μετά τη δύση του ήλιου παίξαμε γνωστά κομμάτια από τον κινηματογράφο και την τζαζ δισκογραφία (Frank Sinatra, Edith Piaf, Nina Simone, Nat King Cole, κ.α).

Ισπανο-κυπριακός γάμος από την Αμερική με ελληνική ορχήστρα

Ισπανο-κυπριακός γάμος από την Αμερική με ελληνική ορχήστρα

Η δήλωση της νύφης μια μέρα πριν το γάμο (μεταφρασμένη):
"Εγώ δεν είμαι Ελληνίδα και ο γαμπρός δε χορεύει. Η ορχήστρα θα παίξει το πολύ ως τις 12 και μετά θα συνεχίσουμε με το DJ."

Η δήλωση της νύφης στις 3 το πρωί τη νύχτα του γάμου, μετά από 5 ώρες χορό:
"Μπορούν να παίξουν κι άλλο; Να ζητήσω από το διοργανωτή να μετακινήσει για πιο αργά το τελευταίο πούλμαν για το ξενοδοχείο;"

Η 7μελής λαϊκή μας ορχήστρα συνέχισε να παίζει ως τις 4:15πμ, λίγα λεπτά πριν φύγει το τελευταίο πούλμαν.

Δεξίωση στο roof garden της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Δεξίωση στο roof garden της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Συνεχίζοντας την επιτυχή παρουσία μας στο χώρο της ναυτιλίας, αναλάβαμε τη ζωντανή μουσική σε δεξίωση Νορβηγικής εταιρίας ναυτιλιακών ασφαλίσεων, στο roof garden του νέου κτιρίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. H Musical Jazz μπάντα μας έπαιξε γνωστά τζαζ τραγούδια κατά τη διάρκεια του ποτού και του δείπνου.

Αφρικανικό σόου σε επώνυμο Αιγυπτιο-σαουδαραβικό γάμο στη Μύκονο

Αφρικανικό σόου σε επώνυμο Αιγυπτιο-σαουδαραβικό γάμο στη Μύκονο

Η υπεύθυνη εκδηλώσεων γνωστής εταιρίας πολυτελών ρολογιών για τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική, ήθελε το πάρτυ του γάμου της στη Μύκονο, να περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σόου αντίστοιχο με αυτά που η ίδια διοργανώνει, για να εντυπωσιάσει τους επώνυμους καλεσμένους της (Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, κλπ). Στον Αιγυπτιο-Σαουδαραβικό γάμο, μουσικοί και χορευτές από 8 χώρες της Αφρικής (Γκάνα, Σενεγάλη, Κογκό, Κένυα, Σιέρα Λεόνε, Τανζανία, Μάλι, Νότια Αφρική) συνόδευσαν το ζευγάρι με τύμπανα, κραυγές και τραγούδια, κατά την είσοδο στο χώρο της δεξίωσης. Μέσα σε ένα σκηνικό που θύμιζε αφρικανική έρημο με άμμο και φωτιές, η βραδιά απογειώθηκε με τους αφρικανικούς ρυθμούς, τα ακροβατικά και τους αφρικανικούς χορούς. Η νύφη χόρεψε μια πλήρη χορογραφία με τις χορεύτριες, ενώ στη συνέχεια δεκάδες από τους καλεσμένους συμμετείχαν στο χορό, ακολουθώντας άλλοτε τις κινήσεις της καταγόμενης από τα μέρη των Ζουλού πρωτοχορεύτριας και άλλοτε τις κινήσεις της νύφης.

Κινεζο-αγγλικός γάμος στη Σαντορίνη

Κινεζο-αγγλικός γάμος στη Σαντορίνη

"Ήταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας και είμαστε ευγνώμονες για την φανταστική παράσταση της μπάντας. Το τραγούδι εισόδου 'Fly me to the moon' παίχτηκε τόσο όμορφα και έχει γίνει μια από τις καλύτερες αναμνήσεις μας. Έχουμε πλέον επιστρέψει στο Λονδίνο και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μαζί τη νέα μας ζωή. Ευχόμαστε σε εσένα και στη μπάντα τα καλύτερα. Ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε στο μέλλον, πριν από την επέτειο των 50 χρόνων :)"

Ο πρώτος μας κινεζο-αγγλικός γάμος στη Σαντορίνη υπήρξε ανεπανάληπτος. Στην είσοδο του ζευγαριού παίξαμε το τραγούδι 'Fly me to the moon' και το ζευγάρι χόρεψε στο ρυθμό της μουσικής. Ο κινεζικής καταγωγής αμερικάνος γαμπρός και η αγγλίδα νύφη δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τις swing & funky μελωδίες της Swing μπάντας μας.

Επώνυμος Ινδο-ιταλικός γάμος σε βραχονησίδα

Επώνυμος Ινδο-ιταλικός γάμος σε βραχονησίδα

Οργανώσαμε ινδικό μπαράατ σε γάμο στη βραχονησίδα Κιβωτό δίπλα στην Ύδρα. Ο κρουστός μας ξεκίνησε να παίζει ινδικούς ρυθμούς με νταούλι μόλις φάνηκε η βάρκα με το γαμπρό και τον συνόδευσε ρυθμικά την ώρα που ανέβαινε την πλαγιά προς την κορυφή του βράχου. Στη συνέχεια υποδέχτηκε και συνόδευσε τη νύφη και πήρε θέση δίπλα στους μουσικούς με τα ινδικά όργανα (σενάι & τάμπλα) για να ξεκινήσει η παραδοσιακή ινδική τελετή. Το περιοδικό Vogue Italy έκανε εκτενές αφιέρωμα στο γάμο.

Ελληνο-αρμένικος γάμος από την Κωνσταντινούπολη

Ελληνο-αρμένικος γάμος από την Κωνσταντινούπολη

Πολλά κοινά θα μπορούσε να βρει κανείς στους Έλληνες και τους Αρμένιους, αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι υπάρχει μια αρμένικη μελωδία που παίζεται σε όλους σχεδόν τους ελληνικούς γάμους. Το τραγούδι 'Τζιζάιρ' ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές του 20ου αιώνα από Αρμένιους μουσικούς που κατάφεραν να γλιτώσουν από τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915. Αγαπήθηκε από τους Έλληνες μουσικούς και καθιερώθηκε κυρίως στα ελληνικά νησιά ως η βασική μελωδία για τη συνοδεία της νύφης από το σπίτι στην εκκλησία, γνωστό ως 'Νησιώτικη πατινάδα' στις Κυκλάδες και ως 'Γαμπρικό' στη Χίο και τις Οινούσσες.

Αυτήν και άλλες αρμένικες μελωδίες παίξαμε κατά τη διάρκεια του ποτού μετά το γάμο, μαζί με ελληνικά τραγούδια. Νωρίτερα είχαμε συνοδεύσει τη νύφη τραγουδώντας μαζί με τους κουμπάρους και τις κουμπάρες το 'Σήμερα γάμος γίνεται'. Στο γάμο που τέλεσαν Έλληνας μητροπολίτης και Αρμένιος μητροπολίτης, έψαλλε ο Στέφανος Σουλδάτος.

Καντάδα-έκπληξη πριν το γάμο με αναπάντεχο αποτέλεσμα

Καντάδα-έκπληξη πριν το γάμο με αναπάντεχο αποτέλεσμα

Το πλάνο που είχαμε αρχικά συμφωνήσει με το γαμπρό ήταν να πάμε στο σπίτι της νύφης μισή ώρα πριν το γάμο, να τραγουδήσουμε επτανησιακές καντάδες και να τη συνοδεύσουμε ως την εκκλησία. Όταν καλέσαμε το γαμπρό λίγες μέρες πριν το γάμο για να επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες, αυτός μοιράστηκε μαζί μας τη στεναχώρια του που δε θα ήταν και αυτός παρών σε αυτές τις στιγμές, καθώς ήταν σίγουρος ότι θα ήταν οι πιο όμορφες στιγμές του γάμου.

Τότε σκεφτήκαμε ένα τρόπο για να ζήσει και ο γαμπρός για λίγο τη στιγμή. Του προτείναμε να έρθει κάτω από το μπαλκόνι της νύφης μια ώρα πριν το γάμο για να της κάνουμε καντάδα. Εξάλλου η παράδοση λέει ότι ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη, οπότε δε θα ήταν θέμα αν η νύφη τον κοιτούσε κρυμμένη πίσω από την κουρτίνα. Μετά την καντάδα ο γαμπρός θα μπορούσε να πάει στην εκκλησία και να περιμένει τη νύφη. Ο γαμπρός ξετρελάθηκε με την ιδέα, ενημέρωσε τους φίλους του να είναι έτοιμοι μια ώρα πριν το γάμο, έβαλε στο κόλπο και τον πατέρα της νύφης για να ανοίξει όλα τα παράθυρα την ώρα που θα πλησιάζαμε τραγουδώντας.

Τη μέρα του γάμου συναντήσαμε το γαμπρό και τους φίλους του λίγα μέτρα από το σπίτι της νύφης και ξεκινήσαμε να τραγουδάμε όλοι μαζί: ο γαμπρός, οι φίλοι του, οι κανταδόροι. Σταθήκαμε κάτω από το σπίτι και κοιτούσαμε προς το μπαλκόνι της νύφης να δούμε αν θα κουνηθεί η κουρτίνα. Όμως από αλλού την περιμέναμε και από αλλού εμφανίστηκε! Η νύφη κατέβηκε από το σπίτι και βγήκε στην πόρτα κλαίγοντας από συγκίνηση. Η μητέρα της την αγκάλιασε τη στιγμή που τραγουδούσαμε το στίχο "σήμερα αποχωρίζεται η μάνα από την κόρη". Και καθώς τραγουδούσαμε το "γαμπρέ τη νύφη να αγαπάς" βγήκε στο δρόμο και αγκάλιασε το γαμπρό! Έμειναν αγκαλιασμένοι αρκετή ώρα και μας δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδήσουμε και το τραγούδι "Εις τον αφρό της θάλασσας η αγάπη μου κοιμάται" που μας είχε ζητήσει ο γαμπρός να το πούμε οπωσδήποτε.

Αφού έφυγε ο γαμπρός για την εκκλησία, συνεχίσαμε να τραγουδάμε επτανησιακά τραγούδια με τις φίλες της νύφης μέχρι να ολοκληρωθεί η ετοιμασία της νύφης. Συνοδεύσαμε τη νύφη ως το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στα βράχια της Πειραϊκής. Συνεχίσαμε με επτανησιακά τραγούδια στο χαιρετισμό και στη φωτογράφιση μετά το γάμο.

Κυπριακός γάμος από την Αγγλία

Κυπριακός γάμος από την Αγγλία

Αναλαμβάνοντας τους περισσότερους κυπριακούς γάμους που γίνονται στην Ελλάδα, ζούμε όμορφες στιγμές όπως αυτές που ζήσαμε σε αυτόν τον παραδοσιακό κυπριακό γάμο. Τραγουδήσαμε το ξύρισμα, το ντύσιμο, το ζώσιμο και το κάπνισμα του γαμπρού, και παίξαμε κυπριακούς χορούς για να χορέψει με τον κουμπάρο και τους φίλους του. Για τη νύφη, τραγουδήσαμε τα παπούτσια, το ζώσιμο και το κάπνισμα, και παίξαμε όμορφες κυπριακές μελωδίες για να χορέψει με τις φίλες της. Λίγο αργότερα παίξαμε μουσική έξω από την εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, την ώρα που έμπαιναν στην εκκλησία η μητέρα της νύφης, οι παράνυμφοι και η νύφη. Ακολουθώντας την κυπριακή παράδοση, ο Στέφανος Σουλδάτος έγραψε και αφιέρωσε στο ζευγάρι τους παρακάτω αυτοσχέδιους τσιαττιστούς στίχους:

Για σας της Κύπρου οι άγγελοι απόψε όλοι χορεύουν, και τις φιγούρες του γαμπρού από ψηλά αγναντεύουν.
Κι όλης της γης οι μουσικοί παίζουν στο ζώσιμό σας, για να έχει βίο ανθόσπαρτο το νέο ριζικό σας.
Βόηθα Θεέ και Παναγιά εσύ Φανερωμένη, και κάνε την αγάπη τους πάντα άσβεστη να μένει.

Συγκινητικός ελληνογερμανικός γάμος στη Γλυφάδα

Συγκινητικός ελληνογερμανικός γάμος στη Γλυφάδα

Όταν η ηπειρώτικη λεβεντιά συναντά τον καϋμό της ξενιτιάς, τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι απλά τέλεια! Όπως 'Απλά τέλεια' (κατά λέξη, 'Just perfect!') χαρακτήρισε η νύφη και τη δική μας παρουσία κατά την προετοιμασία της σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα. Γόνος μεταναστών από τη Γερμανία, θέλησε να παντρευτεί σύμφωνα με τις ελληνικές παραδόσεις. Ακολουθώντας την ηπειρώτικη παράδοση, ξεκινήσαμε με ένα παραδοσιακό ηπειρώτικο μοιρολόι, ένα κάλεσμα αγάπης και μνήμης για αυτούς που έφυγαν από τη ζωή αλλά και για αυτούς που έφυγαν για τα ξένα. Οι δυο γιαγιάδες της νύφης σηκώθηκαν όρθιες και παρέμειναν σιωπηλές καθόλη τη διάρκεια του μοιρολογιού, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν καμαρωτές ένα ηπειρώτικο συρτό, κερδίζοντας το θαυμασμό των Γερμανών φίλων της νύφης. Όρθιες σηκώθηκαν και τη στιγμή που ο Στέφανος Σουλδάτος τραγούδησε το τραγούδι του γάμου 'Σήμερα γάμος γίνεται' και σιγοτραγούδησαν μαζί μας συγκινημένες, κερδίζοντας και τη δική μας συγκίνηση. Η νύφη χόρεψε ηπειρώτικα, τσάμικα και καλαματιανά για αρκετή ώρα, αφήνοντας το γαμπρό να περιμένει υπομονετικά στην εκκλησία.

Επώνυμο πάρτυ γενεθλίων στη Μύκονο

Επώνυμο πάρτυ γενεθλίων στη Μύκονο

Τα 50κοστά της γενέθλια γιόρτασε στη Μύκονο η ιδιοκτήτρια γνωστού αυστριακού οίκου κρυστάλλινων κοσμημάτων και διακοσμητικών, με εκατοντάδες επώνυμους καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Το χορευτικό μας υποδέχτηκε τους καλεσμένους στην είσοδο της δεξίωσης, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να φωτογραφηθούν με τους χορευτές. Κατά τη διάρκεια του ποτού υποδοχής, παρουσιάσαμε λαϊκούς χορούς με πολλές και εντυπωσιακές φιγούρες (Ζορμπάς, χασάπικο, συρτάκι, χασαποσέρβικο). Μετά το δείπνο χορέψαμε νησιώτικο μπάλο, κάνοντας αρκετούς καλεσμένους να μπουν στο χορό.

Αραβικό ζάφφε στη Μύκονο

Αραβικό ζάφφε στη Μύκονο

Οργανώσαμε Αραβικό ζάφφε στη Μύκονο. Παίξαμε παραδοσιακή αραβική μουσική με ζουρνά, νταούλι, τουμπελέκι και ρεκ, κατά την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης. Μετά το δείπνο, παίξαμε ρυθμική χορευτική μουσική για να ξεκινήσει ο χορός.

Τηλεοπτική διαφήμιση της Creta Farm

Τηλεοπτική διαφήμιση της Creta Farm

Τηλεοπτική διαφήμιση της Creta Farm με πρωταγωνιστή το Γιάννη Μπέζο πλαισιώθηκε από μουσικούς του εργαστηρίου μουσικής Μελώδημα. Στο γάμο που προβάλλεται στη διαφήμιση, οι μουσικοί μας εμφανίζονται σε πρώτο πλάνο δίπλα στους νεόνυμφους, παίζοντας τη μελωδία του 'Σήμερα γάμος γίνεται'.

Πρόταση γάμου στη Βάρκιζα, γάμος στην Κερατέα

Πρόταση γάμου στη Βάρκιζα, γάμος στην Κερατέα

Με ένα τραγούδι που έγραψε ο Στέφανος Σουλδάτος για το ζευγάρι, πλαισιώσαμε πρόταση γάμου στη Βάρκιζα, παίζοντας το πρώτο μέρος του τραγουδιού με μπουζούκι και κιθάρα. Ένα χρόνο μετά τραγουδήσαμε και το υπόλοιπο τραγούδι με μαντολίνο και κιθάρα έξω από το παράθυρο της νύφης στην Κερατέα, την ώρα που ετοιμαζόταν για το γάμο.

Στο Αχίλλειο ένα βράδυ, καθώς έπεφτε σκοτάδι, σου είπα να με παντρευτείς.
Να σου δώσω όλα τα αστέρια, αγκαλιά στα δυο σου χέρια, κι όλα όσα ονειρευτείς.
Φωτεινή σε αγαπώ, θέλω να σε παντρευτώ!
Σήμερα στην Κερατέα, θα είσαι εσύ η πιο ωραία, και θα λάμπεις στο λευκό.
Στο λευκό το νυφικό σου, και με εμένα στο πλευρό σου, Θεέ μου πόσο σ’ αγαπώ.
Φωτεινή σε αγαπώ, τώρα θα σε παντρευτώ!

Δεξίωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Δεξίωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Κουαρτέτο εγχόρδων με κορυφαίους μουσικούς έπαιξε κλασική μουσική σε δεξίωση ναυτιλιακής εταιρίας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Πρόκειται για το ίδιο κουαρτέτο που έπαιξε και στα εγκαίνια του μουσείου το 2009.

Κρητικός γάμος στο Νέο Φάληρο

Κρητικός γάμος στο Νέο Φάληρο

Με μεγάλη συγκίνηση χόρεψε η νύφη τις μαντινάδες που γράψαμε ειδικά για αυτήν, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα και τις φίλες της. Η λύρα και το λαούτο έπαιξαν τους αγαπημένους κρητικούς χορούς της νύφης και οι φίλες δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να χορεύουν και να παινεύουν τη νύφη. Για το γαμπρό ετοιμάσαμε ευχές και νουθεσίες, τις οποίες του τραγουδήσαμε λίγο αργότερα στο προαύλιο της εκκλησίας πριν του παραδώσουμε τη νύφη. Ακολουθώντας την κρητική παράδοση, ο Στέφανος Σουλδάτος έγραψε και αφιέρωσε στη νύφη την παρακάτω αυτοσχέδια μαντινάδα, η οποία αναφέρεται στον πατέρα της που είχε φύγει από τη ζωή έναν χρόνο πριν το γάμο:

Θωρείτε την καμαρωτή πως λάμπει η θωριά της, με ένα γονιό στην αγκαλιά και ένα στην καρδιά της.
Κι είναι μεγάλη η καρδιά σαν τα παλιά τραγούδια, και με την κάθε κοντυλιά γεμίζει με λουλούδια.

Viral διαφήμιση του ΟΠΑΠ

Viral διαφήμιση του ΟΠΑΠ

Με σόλο σαξόφωνο πλαισιώσαμε το νέο viral διαφημιστικό του ΟΠΑΠ. Το τυχερό ζευγάρι που κέρδισε το διαγωνισμό του ΟΠΑΠ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρακολούθησε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας από θέσεις VIP και στη συνέχεια απόλαυσε ρομαντικό δείπνο εντός του γηπέδου, υπό το ρομαντικό ήχο του σαξοφώνου που εμφανίστηκε παίζοντας... τον ύμνο της ομάδας.

Επώνυμος γάμος με πολυφωνικές καντάδες στην Αντίπαρο

Επώνυμος γάμος με πολυφωνικές καντάδες στην Αντίπαρο

Νυφικές καντάδες και πολυφωνική χορωδία σε γάμο στην Αντίπαρο. Ομάδα κανταδόρων με στεντόριες φωνές με συνοδεία μαντολίνου και κιθάρας τραγούδησε πολυφωνικά τραγούδια γάμου στο σπίτι και την εκκλησία (Σήμερα γάμος γίνεται, Απόψε την κιθάρα μου, Στης εκκλησιάς τα σκαλοπάτια, κ.α.). Στη συνέχεια ψάλαμε πολυφωνικά το μυστήριο του γάμου, ενώ το κείμενο του Απόστολου απέδωσε βυζαντινά ο Στέφανος Σουλδάτος.

Επώνυμος Οινουσιώτικος-χιώτικος γάμος στο Σούνιο

Επώνυμος Οινουσιώτικος-χιώτικος γάμος στο Σούνιο

Όταν η νύφη νανουρίζεται από μικρή με το γαμπρικό σκοπό από το γάμο της γιαγιάς της, τότε σίγουρα ο πρώτος χορός και στο δικό της γάμο θα είναι ο παραδοσιακός αιγνουσιώτικος γαμπρικός χορός. Το ζευγάρι από τη Χίο και τις Οινούσες χόρεψε με χάρη τον παραδοσιακό αυτό χορό και στη συνέχεια κάλεσε τη γιαγιά να χορέψει μαζί τους, συγκινώντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Με 4μελή παραδοσιακή ορχήστρα με κέντρο το κλαρίνο και το σαντούρι προσεγγίσαμε την οινουσιώτικη και τη χιώτικη παράδοση σε βίλα στο Σούνιο, παίζοντας παραδοσιακή μουσική από τις Οινούσες, τη Χίο και άλλα νησιά του Αιγαίου. Τον ίδιο σκοπό παίξαμε και νωρίτερα συνοδεύοντας τη νύφη στην εκκλησία.

Αφιέρωμα στο Star Channel

Αφιέρωμα στο Star Channel

Στην εκπομπή 'Πρωινή Μελέτη' με την Ελεονώρα Μελέτη στο Star Channel προβλήθηκαν αποσπάσματα από γάμους στους οποίους έχει συμμετάσχει το Μελώδημα, στα πλαίσια αφιερώματος για τα έθιμα του γάμου.

Επώνυμος γάμος στην Πολιτεία

Επώνυμος γάμος στην Πολιτεία

Κουϊντέτο εγχόρδων συνόδευσε με αγαπημένες μελωδίες κλασικής μουσικής το ζευγάρι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους στην Πολιτεία. Για την υποδοχή των καλεσμένων το ζευγάρι επέλεξε την 20λεπτη Μικρή Νυχτερινή Μουσική του Mozart και τον Κανόνα σε D major του Pachelbel. Κατά την άφιξη της νύφης παίξαμε το αγαπημένο της Siegfried Idyll του Wagner, κατά την αποχώρηση των νεονύμφων παίξαμε το γαμήλιο εμβατήριο του Mendelssohn, ενώ στη συνέχεια παίξαμε διάφορα έργα κλασικής μουσικής.

Φιλαρμονική μπάντα στο Καπανδρίτι

Φιλαρμονική μπάντα στο Καπανδρίτι

Διευθυντής ναυτιλιακής εταιρίας και γιος ναυάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, ήθελε ο γάμος του να έχει την αίγλη που έχουν οι γάμοι των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Απευθύνθηκε σε εμάς για να στήσουμε μια φιλαρμονική μπάντα με χάλκινα πνευστά και κρουστά, παρόμοια με τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Η 12μελής φιλαρμονική ορχήστρα μας έπαιξε το ναυτικό εμβατήριο 'Ο ναύτης του Αιγαίου' κατά την είσοδο του γαμπρού. Κατά την είσοδο της νύφης και μετά το γάμο παίξαμε έργα Ελλήνων συνθετών. Κατά τη διάρκεια του ποτού και του γαμήλιου δείπνου, ένα σαξόφωνο έπαιξε ελαφριά τζαζ μουσική και κινηματογραφική μουσική.

Ελληνοσκωτσέζικος γάμος στο Κεφαλάρι

Ελληνοσκωτσέζικος γάμος στο Κεφαλάρι

Με 6 ελληνικά και κέλτικα μουσικά όργανα παίξαμε ελληνική μουσική και κέλτικη μουσική (σκωτσέζικη και ιρλανδική) σε ελληνοσκωτσέζικο γάμο στο Κεφαλάρι. Πρώτα παίξαμε ελληνική παραδοσιακή και λαϊκή μουσική με βιολί, μπουζούκι και κιθάρα. Η πίστα του χορού γέμισε με καλεσμένους πολλών εθνικοτήτων. Αργότερα παίξαμε κέλτικη μουσική (ceilidh) με μπάντζο, ιρλανδικό μπουζούκι, μαντολίνο, βιολί και κιθάρα. Ιρλανδός μουσικός εξηγούσε τα βήματα πριν από κάθε χορό για να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι καλεσμένοι.

Αιγυπτιο-Αγγλικός γάμος στη Σαντορίνη

Αιγυπτιο-Αγγλικός γάμος στη Σαντορίνη

"Σας ευχαριστούμε για όλη τη δουλειά που κάνατε για να δημιουργήσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα! Δε θα ήταν Αιγυπτιακός Γάμος χωρίς εσάς!"

Η Αγγλίδα νύφη και ο Αιγύπτιος γαμπρός από την Αγγλία επέλεξαν για το γάμο τους τη Σαντορίνη. Παίξαμε αραβική μουσική κατά την τελετή του γάμου με μικρή αραβική ορχήστρα.

Κατά την είσοδο του ζευγαριού για τη δεξίωση οργανώσαμε παραδοσιακό λιβανέζικο ζάφφε με ζουρνά και κρουστά, το οποίο επαναλάβαμε μετά τον πρώτο χορό του ζευγαριού για να ξεκινήσει το πάρτι.


Το Μελώδημα στο Facebook
Featured on the Wedding Chicks Featured on Chic and Stylish weddings Published on Glam Brides Official